DESPRE NOI

Fiti cu un pas  inaintea competitorilor  vostri si  incredintati-ne  cerintele   Dumneavoastra de expediere si logistica  indiferent de tipul   marfii   si destinatia acesteia.

MARIA SHIPPING AGENCY este o companie cu capital privat mixt.  Finanțată de investitori privați și corporativi, Maria Shipping Agency intră pe piață în noiembrie 2011, având o bază solidă de capital și un pachet complet de servicii de navlosire , brokeraj, transport fluvial / maritim, expediere, logistică și servicii de agenturare nave . Compania noastră face parte dintr-un grup de lider în domeniul agricol, care a reușit să isi mențină succesul pe piața românească de mai bine de două decenii, oferind posibilitatea de a-și extinde rețeaua globală de servicii multimodale. Ca parte a obiectivului nostru, sistemul de management al calitatii al companiei noastre este in stricta conformitate cu cerintele ISO 9001-2015 certificate de DNV.

COMPANIILE DIN GRUP

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este realizată prin experiența manageriala  oferind soluții  prompte  si servicii fiabile ,  de înaltă calitate. Ne pasa de nevoile clientilor nostri si facem tot posibilul pentru a le indeplini cerintele in cel mai bun si eficient mod.

VIZIUNEA NOASTRA

Viziunea noastra este de  a fi recunoscuti pe  piata ca fiind cel mai competitiv  si calificat  furnizor de servicii de transport  maritim si logistica.